WaxShop
Vi  jobbar och säljer kända varumärken som känns i hela världen mer än 15 år.

KÖP här

https://waxshop.eu/go/


PANDHY’S™ sockervax

Njut av…

PANDHY’S™ hårborttagningssocker är gjort av 100 % naturliga ingredienser. De innehåller vatten, glukos och fruktos. De innehåller inga citronjuicer eller andra syror. Många andra av de sockerprodukter som finns på marknaden består av sockervatten och citronjuice.

Vi säljer 5 olika typer av sockervax

Varför använder vi ingen citronjuice eller andra syror i våra produkter? De kan orsaka allergi. Vi vill att sockret ska vara allergivänligt och lämpligt för alla.

Sockerpastan är lätt att rengöra
Socker kan lätt tas bort med hjälp av vatten, både från kunden och din utrustning. Kunden känner sig aldrig klibbig efter behandlingen. Eftersom vax innehåller kåda, behövs det kemikalier för att ta bort den från golvet, utrustning, m.m. Vilket kan bli dyrt. Efter vaxning brukar klienter känna sig klibbiga

Sockerpasta sockervax sugarvax sugaring

Den är inte het
PANDHY’S™ hårborttagningssocker appliceras i kroppstemperatur som gör att den är säker för alla område på kroppen. Därför är den även säker för personer med spindel-vener och åderbråck. Den ökar inte blodtillförseln. Använder du den som du ska kommer du aldrig att bränna hy. Sockerpasta är knappt ljummen.
Het vax måste värmas till en mycket hög grad för att bli flytande. Denna värme kan orsaka sveda och ärrbildning. Den orsakar också svullnad i vävnaderna, vilket gör hårborttagning svårt. 

Sockerpasta sugarvax sugaring sockervax

Kan extrahera mycket kort hår
PANDHY’S™ naturella hårborttagningsteknik kräver att håret är 1-3 mm långt. Utövare med erfarenhet av tekniken kan ta bort även inåtväxande hårstrån med handtekniken.

Långvarigt resultat
Efter ett antal behandlingar börjar hårsäcken att kraftigt reduceras. Håret växer finare varje gång. Eftersom socker kan extrahera kort hår, är det möjligt att extrahera hår i tidigt anagena fas, vilket kan leda till permanent borttagning. 

sugarvax sockervax sugaring sockring sockervax pasta köpsockervax

Den skall inte bryta av hår
Användning av PANDHY’S™ naturella hårborttagningspasta sluter sig runt hårstrået och gör det böjligt, sipprar under mynningen av follikeln och smörjer in håret för att göra extraktionen mer komplett och mild. Håret lossnar ur follikeln bara i den naturliga växtriktningen, vilket hjälper till att extrahera håret intakt. På grund av den här extraktionsriktningen känner kunder bara litet eller inget obehag.
Ett av de vanligaste problemen vaxningstekniken ger är tidig återväxt på grund av brutna hårstrån. Vaxning kan lämna 15-30% sönderbrutna hårstrån. Problemet orsakas oftast av det vax som används. Eftersom vaxet hårdnar på håret har det en tendens att bryta av det vid ytan, i stället för att dra ut den.